Wat kan Grèfix voor u betekenen?

Onze diensten

In de loop der jaren heeft Grèfix Multimedia haar naam dubbel en dwars waargemaakt. Multimedia staat in dit geval voor meerdere soorten media. Grèfix biedt meer dan alleen maar grafisch ontwerp, en is dus een full-service reclamebureau. Bekijk hier onze diensten en klik door naar enkele voorbeelden van het betreffende werk.

Webdesign

Grèfix kan allerlei soorten website leveren. Van bondige, informatieve websites tot uitgebreide websites met het gehele assortiment tot zelfs webshops. Sites die u zelf bij kunt houden. En dat alles op maat in een passende stijl.

Ontwerp

Een logo bepaalt de identiteit van een bedrijf. Grèfix ontwerpt krachtige logo's welke de aandacht trekken van het algemene publiek. Tel daar een passende huisstijl bij op en je hebt een pakket welke helpt uw klanten te overtuigen.

Drukwerk

Voor posters, folders, brochures, briefpapier, visitekaartjes en noem maar op, kun je ook bij Grèfix terecht. Het ontwerp wordt in samenwerking met de klant besproken en gecompleteerd, waarna wij het drukwerk voor u regelen.

Belettering

Uw bedrijfsauto is het visitekaartje voor op de weg. Grèfix heeft al vele beletteringen ontworpen en uitgevoerd. Dit zijn niet alleen bedrijfsauto's, maar ook crossauto's, circuitauto's, tractoren en vrachtwagens zijn al door ons onder handen genomen.

Carwrap

Carwrapping is de nieuwe trend in de automotive business. Met een wrap bescherm je niet alleen de originele laklaag, maar nog belangrijker is dat je een compleet nieuwe look aan je voertuig kunt geven. En dat in alle kleuren en texturen.

Kleding

Bij een huisstijl, website en belettering hoort natuurlijk ook passende bedrijfskleding. Bij een kleine oplage kan kleding in eigen huis bedrukt worden, en bij een grotere oplage werkt Grèfix met andere bedrijven samen voor een order naar uw wens.

Fotografie

Websites en drukwerk zoals brochures en folders kunnen tegenwoordig niet meer zonder pakkend beeldmateriaal. Met een spiegelreflexcamera kunnen er door Grèfix mooie, krachtige en sprekende beelden vastgelegd worden.

Over het bedrijf

Grèfix Multimedia is een éénmanszaak van Martijn Hendriks, welke is opgestart in 2007. Na het afronden van de opleiding Communication & Multimedia Design zijn er al vele projecten, van allerlei soorten media, succesvol afgerond.
Bekijk profiel

Mud Patrol

Prostock Nationals

Bekijk Project

Richard Kools

Ford Puma

Bekijk Project
Like Grèfix op Facebook!
Volg Grèfix op Twitter!
Connect Grèfix op Linkedin!