Wie of wat is Grèfix?
Grèfix Design is een éénmanszaak van Martijn Hendriks, gevestigd in Baarle-Nassau. Sinds 2007 verzorgt Grèfix allerlei producten voor zeer uiteenlopende klanten en opdrachten! Martijn heeft de opleiding Communication & Multimedia Design op de Avans Hogeschool te Breda gevolgd, en is in de richting Multimedia Vormgever afgestudeerd. Hierna heeft hij zich als Grèfix ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, en kon er volledig voor zichzelf gewerkt worden.

In de loop der jaren heeft Grèfix een aantal producten aangeschaft, waardoor er meer gedaan wordt dan alleen digitaal ontwerpen.
Hierbij kun je denken aan camera's, snijplotters en een kledingpers. Ook wordt er bijvoorbeeld samengewerkt met andere kwalitatief goede bedrijven op het gebied van stickers en kleding.

En wat betekent Grèfix nu eigenlijk? Daar is een simpele verklaring voor. Het Engelse woord graphics betekent grafische kunst, wat precies verwoordt wat Grèfix doet. De schrijfwijze is op de manier waar de roots liggen, in Brabant dus.
Like Grèfix op Facebook!
Volg Grèfix op Twitter!
Connect Grèfix op Linkedin!