Bezoek onze Facebook-pagina! Bezoek onze Hyves-pagina!
Webdesign door Grèfix
In 2008 maakten de kissmissen Inge den Ouden, Evelien van Opstal en Yvonne de Jong van Stichting TrekkerTrek Alphen een kalender voor hun 25-jarig bestaan. De kalender gaf STTA weer door middel van trekkertrek-tractoren, een landbouwtractor, oldtimers en een prijzenblok met daarbij wij als kissmissen. De kalender was een succes, we hebben geld in kunnen zamelen voor de stichting, maar vooral ook bekendheid verworven voor de STTA.

Het jaar er op werd al snel duidelijk dat er veel vraag was naar een nieuwe kalender. Toch bleef het stil, de jaren daarna kwam er geen nieuwe kalender.

Totdat mijn vader, Ad de Jong, in april 2011 aan kanker overleed. Hij was voor veel tractorpullers een bekend persoon, zo zijn De Jong Special en 't Saske bij ons thuis in het werkhok geboren. Ad vond het prachtig dat wij 5 jaar terug het initiatief namen om een kalender te maken, het resultaat mocht er wezen en daar was hij trots op! Meteen na het overlijden van mijn vader wilde ik graag het maken van kalenders hervatten en de opbrengsten daarvan doneren aan de kankerbestrijding. Het laatste wat ik kon doen. Immers, onderzoek is duur en het geld is hard nodig! Met meer onderzoek in het verleden was de kans op oplossingen vandaag de dag veel groter geweest.

De kalender van 2012 werd een groot succes! We verkochten 2500 kalenders en haalde daarmee €15.500,- op dat ik en de 'Full Pull Meiden' op de tractorpulling wedstrijd in Alphen in dat kalender jaar overhandigden aan KWF Kankerbestrijding!

Doordat er zoveel tijd en energie achter schuilt heeft het 2 jaar geduurd voor er een vervolg kwam op de 1e Full Pull Kalender. Maar nu is het zo ver: De Full Pull Kalender editie 2014/2015!! Ook dit jaar pronken er prachtige tractorpulling trucks en tractoren op de kalender zoals Lambada, Gompie, Neighbours Nightmare en Cloud Nine!

Dus de gedachte achter de Full Pull kalender voor Truck- en Tractorpulling is dat we geld in willen zamelen voor een goed doel, namelijk KWF Kankerbestrijding!

Ik hoop dat de Full Pull Kalender ook bij u aan de muur komt te hangen!
Alvast bedankt, Yvonne de Jong.

Hier zie je alvast een voorproefje van wat voor afbeeldingen er zoal in de kalender komen. We hebben shoots gedaan op allerlei uitdagende locaties, met mooie meiden en stoere tractoren!De kalenders waren dit jaar voor het eerst te koop op de Truck & Tractorpulling wedstrijd in Alphen 24 en 25 augustus 2013. Daarna hebben wij op meerdere tractorpulling wedstrijden onze opwachting gemaakt met de kalenders!

En komend weekend staan we ook op het EK in Zele (B)!

Onze kalender is nu ook verkrijgbaar bij: van Tilborg interieurs Alphen, Eetcafé de Kluis Ulicoten, Feestcafé d'n Dokter Rijsbergen en online in de webshop van Tractorpulling Team Lambada: www.teamlambada.nl.

Wil je de kalender online bestellen of heb je een vraag, dan kun je altijd mailen naar fullpullkalender@gmail.com!
Zonder onze sponsors hadden wij onze kalender natuurlijk niet kunnen maken. Daarom willen we ze nog een keer extra bedanken. Ze staan hieronder met hun logo, wanneer je op hun logo klikt ga je naar de betreffende website!